Vymazanie tvojho účtu Tick
Svoj účet Tick a súvisiace údaje môžeš kedykoľvek vymazať.
V aplikácii
- Otvor Tick a prejdi na kartu Ty.
- Ťukni na Súkromie a údaje a potom na Vymazať môj účet.
- Na potvrdenie napíš VYMAZAŤ.
Bez aplikácie
Ak už nemáš prístup k aplikácii, napíš na developer@lucarnould.fr z e-mailovej adresy svojho účtu (Google alebo tej, ktorú si si zvolil pri Apple) s predmetom „Vymazanie môjho účtu Tick“. Vymazanie potvrdíme do jedného mesiaca.
Čo sa vymaže
Vymaže sa tvoj profil, tvoje Ticky, osobné fotky, správy, vzťahy a tokeny pre upozornenia.
Čo môže zostať uložené
Kruhy, ktorých si sa zúčastnil, zostanú dostupné ich ostatným členom. Nahlásenia a ich dôkazy uchovávame až 12 mesiacov kvôli bezpečnosti a moderovaniu a niektoré údaje môžu byť uchované dlhšie, ak to vyžaduje zákon.