Șterge-ți contul Tick
Poți șterge oricând contul tău Tick și datele asociate.
Din aplicație
- Deschide Tick și mergi la fila Tu.
- Atinge Confidențialitate și date, apoi Șterge contul meu.
- Scrie ȘTERGE ca să confirmi.
Fără aplicație
Dacă nu mai ai acces la aplicație, scrie la developer@lucarnould.fr de pe adresa de e-mail a contului tău (Google sau cea aleasă cu Apple), cu subiectul „Ștergerea contului meu Tick”. Confirmăm ștergerea în cel mult o lună.
Ce se șterge
Profilul tău, Tick-urile tale, fotografiile personale, mesajele, relațiile și tokenurile de notificare sunt șterse.
Ce poate fi păstrat
Cercurile la care ai participat rămân disponibile celorlalți membri. Raportările și dovezile lor sunt păstrate până la 12 luni pentru siguranță și moderare, iar unele date pot fi păstrate mai mult dacă legea o cere.