Smazání tvého účtu Tick
Svůj účet Tick a související data můžeš kdykoli smazat.
V aplikaci
- Otevři Tick a přejdi na kartu Ty.
- Klepni na Soukromí a data a pak na Smazat můj účet.
- Pro potvrzení napiš SMAZAT.
Bez aplikace
Pokud už k aplikaci nemáš přístup, napiš na developer@lucarnould.fr z e-mailové adresy svého účtu (Google, nebo té, kterou sis zvolil u Apple) s předmětem „Smazání mého účtu Tick“. Smazání potvrdíme do jednoho měsíce.
Co se smaže
Smaže se tvůj profil, tvoje Ticky, osobní fotky, zprávy, vztahy a tokeny pro oznámení.
Co může zůstat uloženo
Kruhy, kterých ses účastnil, zůstanou dostupné jejich ostatním členům. Nahlášení a jejich důkazy uchováváme až 12 měsíců kvůli bezpečnosti a moderování a některá data mohou být uchována déle, pokud to vyžaduje zákon.