Διάγραψε τον λογαριασμό σου στο Tick
Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Tick και τα δεδομένα του οποιαδήποτε στιγμή.
Από την εφαρμογή
- Άνοιξε το Tick και πήγαινε στην καρτέλα Εσύ.
- Πάτησε Απόρρητο και δεδομένα και μετά Διαγραφή λογαριασμού.
- Γράψε ΔΙΑΓΡΑΦΗ για επιβεβαίωση.
Χωρίς την εφαρμογή
Αν δεν έχεις πια πρόσβαση στην εφαρμογή, γράψε στο developer@lucarnould.fr από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σου (Google ή αυτή που επέλεξες με την Apple), με θέμα «Διαγραφή του λογαριασμού μου στο Tick». Επιβεβαιώνουμε τη διαγραφή μέσα σε έναν μήνα.
Τι διαγράφεται
Διαγράφονται το προφίλ σου, τα Tick σου, οι προσωπικές σου φωτογραφίες, τα μηνύματά σου, οι συνδέσεις σου και τα tokens ειδοποιήσεων.
Τι μπορεί να διατηρηθεί
Οι Κύκλοι στους οποίους συμμετείχες παραμένουν διαθέσιμοι στα υπόλοιπα μέλη τους. Οι αναφορές και τα αποδεικτικά τους διατηρούνται έως 12 μήνες για λόγους ασφάλειας και εποπτείας, και ορισμένα δεδομένα μπορεί να διατηρηθούν περισσότερο όταν το απαιτεί ο νόμος.