Slet din Tick-konto
Du kan til enhver tid slette din Tick-konto og de tilknyttede data.
I appen
- Åbn Tick, og gå til fanen Dig.
- Tryk på Privatliv og data og derefter på Slet min konto.
- Skriv SLET for at bekræfte.
Uden appen
Hvis du ikke længere har adgang til appen, så skriv til developer@lucarnould.fr fra e-mailadressen på din konto (Google, eller den du valgte med Apple) med emnet “Sletning af min Tick-konto”. Vi bekræfter sletningen inden for en måned.
Hvad der slettes
Din profil, dine Ticks, dine personlige billeder, dine beskeder, dine forbindelser og dine notifikationstokens slettes.
Hvad der kan blive gemt
Cirkler, du har deltaget i, forbliver tilgængelige for de andre medlemmer. Anmeldelser og deres beviser gemmes i op til 12 måneder af hensyn til sikkerhed og moderering, og nogle data kan gemmes længere, hvis loven kræver det.