Usuń swoje konto Tick
Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto Tick i powiązane z nim dane.
W aplikacji
- Otwórz Tick i przejdź do karty Ty.
- Dotknij Prywatność i dane, a potem Usuń moje konto.
- Wpisz USUŃ, aby potwierdzić.
Bez aplikacji
Jeśli nie masz już dostępu do aplikacji, napisz na developer@lucarnould.fr z adresu e-mail swojego konta (Google lub adresu wybranego przy logowaniu przez Apple) z tematem „Usunięcie mojego konta Tick”. Potwierdzimy usunięcie w ciągu miesiąca.
Co zostaje usunięte
Twój profil, Twoje Ticki, osobiste zdjęcia, wiadomości, znajomości i tokeny powiadomień zostają usunięte.
Co może zostać zachowane
Kręgi, w których brałeś udział, pozostają dostępne dla pozostałych członków. Zgłoszenia i ich dowody są przechowywane do 12 miesięcy ze względów bezpieczeństwa i moderacji, a niektóre dane mogą być przechowywane dłużej, jeśli wymaga tego prawo.