Dzēs savu Tick kontu
Savu Tick kontu un ar to saistītos datus vari dzēst jebkurā laikā.
Lietotnē
- Atver Tick un dodies uz cilni Tu.
- Pieskaries Privātums un dati un pēc tam Dzēst manu kontu.
- Lai apstiprinātu, ieraksti DZĒST.
Bez lietotnes
Ja tev vairs nav piekļuves lietotnei, raksti uz developer@lucarnould.fr no sava konta e-pasta adreses (Google vai tās, ko izvēlējies ar Apple) ar tēmu “Mana Tick konta dzēšana”. Dzēšanu apstiprinām viena mēneša laikā.
Kas tiek dzēsts
Tiek dzēsts tavs profils, tavi Tick, personīgās fotogrāfijas, ziņas, saites un paziņojumu marķieri.
Kas var tikt saglabāts
Loki, kuros piedalījies, paliek pieejami citiem dalībniekiem. Ziņojumi un to pierādījumi tiek glabāti līdz 12 mēnešiem drošības un moderēšanas nolūkos, un daži dati var tikt glabāti ilgāk, ja to prasa likums.